Contact

Wil je meer informatie? Graag samenwerken? Suggesties? Laat het ons weten via:

Hanne Claessens

Carolien Cuyt

Spotting talent voor personen met een andere herkomst

Spotting talent voor personen met een psychische kwetsbaarheid

Spotting talent voor personen met een andere herkomst

 

Hanne Claessens (°1984) is Master in de Vergelijkende Cultuurwetenschap, Master in Conflict & Development en behaalde een postgraduaat Internationale Researchjournalistiek. Ze liep stage bij MO* en bij het Vlaams Vredesinstituut in het Vlaams Parlement. Ze werkte voornamelijk als onderzoeker bij en kroop in haar pen voor Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw, het Centrum ter Preventie van Zelfdoding en Domus Medica en de Universiteit Antwerpen vakgroep Huisartsgeneeskunde. Sinds 2018 werkt Hanne als onderzoeker binnen de opleiding Toegepaste Psychologie aan de AP Hogeschool rond inclusief werven en selecteren, het welzijn van podiumkunstenaars en moederschap met een chronische aandoening.

Carolien Cuyt (°1990) studeerde in 2014 af als Master in de Pedagogische Wetenschappen. Tijdens haar Master onderzocht ze het effect van het interventieprogramma Samen-Spel op de betrokkenheid van kleuters en de mediërende rol van de leerkrachtvaardigheden. Dit sluitstuk leverde haar een nominatie op voor de ETUDE-prijs. Na enkele jaren ervaring in het basisonderwijs als zorgcoördinator en beleidsondersteuner, maakte ze de overstap naar het Hoger Onderwijs. Aan AP hogeschool werkte ze tot 2022 bij de diens Kwaliteit, Planning en Organisatie. Van september 2018 tot september 2022 werkte ze als onderzoeker binnen de opleiding Toegepaste Psychologie rond de werving en selectie van personen met een andere herkomst. Sindsdien is ze Adviseur Onderwijs- en Kwaliteitsontwikkeling aan AP.

Projecten (Hanne)

Projecten (Carolien)

– WE CQ, SPOTTING TALENT

– WE CQ, SPOTTING TALENT

– WEERBARE KUNSTENAARS

–  APPLYING WITHOUT LIMITS, SPOTTING TALENT

De onderzoekers maken deel uit van de Onderzoeksgroep Gezondheid en Wetenschap
en de opleiding Toegepaste Psychologie

De onderzoekers van Spotting talent kregen al versterking van Stefanie Hofman (projectmedewerker), Sarah Proost (onderzoeker), Chen Vandeput (grafisch vormgever, webmaster), Medialab (productie webinar)
en Öznur Karaca (Adviseur taalbeleid AP Hogeschool).